'Danilho Doekhi kan Champions League in: twee Italiaanse topclubs geïnteresseerd'

25 april 2023, 12:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Danilho Doekhi (24) is aan een prima debuutseizoen bezig bij 1. FC Union Berlin, en dat is ook de top van de Italiaanse Serie A niet ontgaan. Volgens Corriere dello Sport houdt zowel Napoli als Inter de oud-speler van Vitesse nauwlettend in de gaten. 

De interesse van Inter komt volgens de sportkrant vooral voort uit het aanstaande vertrek van een aantal huidige verdedigers. Zo beschikken Milan Skriniar, Stefan de Vrij en Danilo D'Ambrosio over een aflopende verbintenis, waardoor de kans groot lijkt dat zij deze zomer zullen vertrekken uit Milaan. Als opvolger is de club volgens de krant vanwege de 'delicate financiële positie' op zoek naar een 'betaalbaar alternatief', en die zou het in Doekhi hebben gevonden. 

Artikel gaat verder onder video

Volgens de Italianen heeft Union Berlin inmiddels laten weten dat het aan een transfersom van zo'n 15 miljoen euro zit te denken voor Doekhi, die afgelopen zomer nog transfervrij overkwam uit Arnhem. Volgens de sportkrant heeft ook koploper Napoli Doekhi op een lijstje staan. De interesse van de aanstaande kampioen kan mogelijk niet los gezien worden van een mogelijk vertrek van Kim Min-Jae, die in verband wordt gebracht met zowel Manchester United als Manchester City. 

Doekhi kent in Berlijn een prima debuutseizoen. Namens de huidige nummer drie van de Bundesliga kwam de door Ajax opgeleide verdediger in twintig van de 29 duels in actie. Sinds november miste hij zelfs nog geen minuut bij de stuntploeg, die in de Europa League over twee wedstrijden afrekende met Ajax. Bovendien kwam de 1.90 meter lange Doekhi inmiddels ook al vier keer tot scoren voor zijn werkgever, waaronder twee keer in het met 3-1 gewonnen duel met TSG 1899 Hoffenheim in januari. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Marcel68
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"de door Ajax opgeleide verdediger" Hij is volgens mij toch echt bij Excelsior opgeleid en heeft daar ook gedebuteerd. Is vrij vlot daarna naar Jong Ajax gegaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen