'Stap naar Premier League lonkt voor Bart Verbruggen'

4 april 2023, 08:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kersverse Oranje-keeper Bart Verbruggen kan na dit seizoen de overstap maken naar de Premier League. Vincent Kompany wil de doelman overnemen van zijn oude club RSC Anderlecht. Burnley speelt op het moment nog in de Championship, maar promotie is bijna onontkoombaar met een voorsprong van elf punten op nummer twee Sheffield United. 

De 20-jarige keeper maakte vorige maand nog zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal en zou ook een hele mooie stap kunnen maken naar Engeland. Volgens The Sun wilde Kompany Verbruggen afgelopen zomer ook al meenemen naar Turf Moor, maar toen kwam het er nog niet van. Toen ging het nog om een bedrag van vijf miljoen euro, maar nu wil Anderlecht minstens zeventien miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Op dit moment huurt Burnley de Kosovaarse doelman Arijanet Muric van Manchester City, maar die keert na dit seizoen weer terug naar de blauwe kant van Manchester. Verbruggen speelt in België alles en viel in de Conference League ook al op met een aantal gestopte penalty’s. 

Liverpool
Niet alleen Burnley heeft interesse, maar ook het Liverpool van Jürgen Klopp zou de Nederlander willen overnemen van Anderlecht.  Op termijn zou Verbruggen de plek van de onbetwiste eerste keus Alisson Becker over kunnen gaan nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen