Luuk de Jong reageert cynisch op felicitatie Oranje aan Veerman en Simons

1 mei 2023, 11:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Luuk de Jong heeft cynisch gereageerd op de felicitatie van het Instagram-kanaal OnsOranje aan Xavi Simons en Joey Veerman voor het winnen van de KNVB Beker. De twee middenvelders zaten bij de laatste selectie van het Nederlands elftal en de spits heeft onlangs bedankt voor het Nederlands elftal.

Begin maart kondigde De Jong zijn afscheid aan bij Oranje om zich volledig op PSV te kunnen richten. De 32-jarige aanvoerder van PSV speelde 39 interlands voor het Nederlands elftal en maakte daarin acht doelpunten. Ook was de aanvaller nog onderdeel van de WK-selectie afgelopen winter in Qatar.

Artikel gaat verder onder video

OnsOranje feliciteerde Simons en Veerman dus wel met het winnen van de KNVB Beker, maar oudgediende De Jong niet. Veel supporters vonden dat er best een felicitatie naar de oud-international mocht. "Want Luuk heeft nooit voor Oranje gespeeld", schrijft een fan. "Luuk mag je toch ook wel bedanken?" vraagt iemand anders zich af. 

De spits denkt er zelf ook het zijne van en komt met een reactie op de Instagram-post. "Dankjewel", reageert De Jong cynisch. Toch zijn niet alle supporters het daar mee eens, want ook daar komen reacties op. "Calimero", reageert een fan. Een andere reactie is: "Je bent gestopt ezel."

© ProShots
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen