PSV neemt afscheid van een aantal spelers: 'De club wil zelf meer transferwaarde creëren'

30 mei 2023, 09:10
Foto: © ProShots

De kans dat Sávio, Fábio Silva, Thorgan Hazard en Jarrad Branthwaite volgend seizoen in Eindhoven spelen, is heel klein. PSV wil zelf spelers definitief vast gaan leggen om meer transferwaarde te creëren. Silva staat ondertussen ook al in de belangstelling van concurrent Ajax. 

Op dit moment speelt Sávio op het WK onder twintig met zijn land Brazilië en de aanvaller doet het daar ook goed. In de eerste wedstrijden scoorde hij eenmaal en daarbij gaf de PSV’er ook nog eens drie assists. Sávio gaat na het WK niet meer voor de Eindhovenaren voetballen en keert terug bij zijn werkgever Manchester City, meldt Fabrizio Romano. 

Artikel gaat verder onder video

"Silva, Branthwaite, Hazard gaan PSV normaal gesproken na dit seizoen allemaal verlaten. Ook een nieuwe huur van Sávio is onwaarschijnlijk, schrijft Rik Elfrink op Twitter. "PSV wil weer zelf transferwaarde gaan creëren op belangrijke positie." Voor de Portugese aanvaller is nog maar de vraag of hij terugkeert bij zijn werkgever, want volgens dezelfde journalist heeft Ajax ook interesse om de speler van Wolverhampton Wanderers over te nemen. 

PSV krijgt een drukke transferzomer tegemoet, want voor al deze posities moet een vervanger worden gehaald. Buiten dat moeten de Eindhovenaren ook een vervanger voor de opgestapte Ruud van Nistelrooij gaan zoeken. Andere spelers die lijken te vertrekken zijn Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen