'Benzema na aankondiging van vertrek zo goed als akkoord met nieuwe club'

5 juni 2023, 11:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Karim Benzema heeft een groot deel van de documenten getekend om volgend seizoen te speler te worden van Al Ittihad, meldt Fabrizio Romano. De Franse goalgetter gaat tekenen voor een contract tot medio 2025 met een optie voor nog een jaar. 

Eerder meldde Romano al dat Benzema aanstaande woensdag waarschijnlijk wordt aangekondigd. Maandag liet de transferkenner weten dat de gestopte international van Frankrijk een groot aantal documenten heeft getekend en waarschijnlijk wordt vastgelegd tot de zomer van 2025 door Al Ittihad. "Karim neemt afscheid van de Madrid-fans en vliegt dan naar Saoedi-Arabië", schrijft de Italiaan op Twitter.


Na veertien jaar voetballen voor Real Madrid is er een einde gekomen aan het tijdperk bij De Koninklijke. Benzema droeg 647 keer het shirt van de veelvoudig Champions League-winnaar en scoorde daarin 353 keer. 

Het lijkt erop dat Benzema zijn oud-ploeggenoot Cristiano Ronaldo achterna gaat. De Franse goalgetter gaat naar verluidt ook tekenen in Saoedi-Arabië en dus komen de twee elkaar weer tegen. Ditmaal niet in hetzelfde shirt, want Benzema gaat waarschijnlijk spelen voor Al Ittihad en de Portugees speelt voor Al Nassr. 

Donderdag ontving Benzema een award en tijdens de uitreiking ging de aanvaller al in op de afgelopen jaren bij Real Madrid. “Ik ben trots op mijn periode hier. Vanaf kinds af aan droomde ik ervan om voor Real Madrid te voetballen. De Champions League-winst van vorig seizoen was heel speciaal.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen