Reijnders 'spreekt voorkeur uit richting AC Milan', AZ-coach Jansen weet van niets

26 juni 2023, 19:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AZ-trainer Pascal Jansen heeft goede hoop dat Tijjani Reijnders ook komend seizoen nog in Alkmaar speelt. Hoewel AC Milan zich gaat versterken met Ruben Loftus-Cheek, wil de Serie A-club zich nog altijd versterken met de Nederlandse middenvelder. Vooralsnog is een transfer overigens nog niet aan de orde. 

“Op dit moment acht ik de kans heel groot dat hij blijft”, reageert Jansen desgevraagd bij ESPN. “Ik heb wel wat dingen voorbij zien komen, maar zoals we bij AZ altijd zeggen: als er iets te melden is, zullen we dat melden. Bij een uitgaande transfer moeten drie partijen tevreden zijn en AZ is er daar één van. Tot op heden is daar nog niets aan de orde van.” 

Transferjournalist Gianluca Di Marzio schreef eerder op de dag echter dat Reijnders zelf wel de intentie zou hebben uitgesproken om naar AC Milan te willen. Van een akkoord met Reijnders of AZ is echter nog geen sprake, waardoor de transfer nog allerminst concreet is. De aanstaande transfer van Loftus-Cheek – waarmee zo’n vijftien miljoen euro mee gemoeid is – verandert aan de interesse van AC Milan alleen niets. 

De Italiaanse grootmacht wil overigens niet alleen Loftus-Cheek weghalen bij Chelsea, dat deze zomer een gigantische exodus van overbodige spelers kent. Ook Christian Pulisic staat hoog op het lijstje van I Rossoneri, dat op een transfer heeft aangedrongen bij het management van de Amerikaan. Daarbij gaat het om een permanente overgang. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen