Woedend Atlético Madrid tweet screenshot: 'Net wanneer je denkt alles gezien te hebben...'

5 juni 2023, 12:12
Foto: © ProShots

Atlético Madrid voelt zich bestolen na het 2-2 gelijkspel tegen Villarreal op de laatste speeldag van de Spaanse competitie. Een niet gegeven penalty zorgt voor woede in de hoofdstad.

Scheidsrechter Ricardo De Burgos besloot de bal niet op de stip te leggen toen Aïssa Mandi aan het einde van de eerste helft al vallend een schot van Antoine Griezmann met zijn linkerarm tegenhield. Hoewel de verdediger van Villarreal daarmee een doelpunt voorkwam, zag de VAR geen reden om in te grijpen.

Artikel gaat verder onder video

"Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, gebeurt dit op de laatste speeldag. We hebben er geen woorden voor", tweet Atlético Madrid met een afbeelding van het moment waarop Mandi het doelpunt van Griezmann voorkomt.

Atlético Madrid kreeg op bezoek bij Villarreal in blessuretijd de 2-2 om de oren en sloot daardoor het seizoen af met een gelijkspel. Bij een zege was de ploeg van Diego Simeone boven Real Madrid geëindigd, dat zondag gelijkspeelde tegen Athletic Bilbao (1-1).

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Als men klaagt over het niveau van de Nederlandse scheidsrechters dan moeten ze maar eens naar wedstrijden van de Spaanse competitie kijken want daar worden door die fluitisten beslissingen genomen die vaak onbegrijpelijk zijn.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

Met een hele Real Madrid bestuur van de bond, kan het toch niet anders dan dat Real minimaal 2e wordt. Als ze Real geenkampioen kunnen maken, dan toch maar 2e

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen