Nieuwe opmerkelijke reden genoemd voor afketsen transfer van Ziyech naar Al-Nassr

4 juli 2023, 21:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hakim Ziyech leek hard op weg naar Al-Nassr, maar de Marokkaanse voetballer zou volgens verschillende internationale media niet door de medische keuring zijn gekomen. Het medium GOAL komt echter met een hele andere reden waarom de transfer van de voormalig-Ajacied zou zijn afgeblazen.

The Daily Mail wist afgelopen weekend te melden dat de transfer van Ziyech naar Saudi-Arabië niet doorging. De aanvaller van Chelsea zou zelf al wel een akkoord hebben bereikt met Al-Nassr, maar zou niet door de medische keuring zijn gekomen. De Saudi's zouden namelijk problemen aan de knie van Ziyech hebben geconstateerd, waardoor er een streep ging door de transfer. Met deze geruchten rekende de oud-Ajacied dinsdagmiddag echter hard af op Instagram.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens kwam GOAL dinsdagavond met een ander geluid, want volgens het medium zouden bronnen uit de omgeving van Ziyech hebben gezegd dat Al-Nassr de dertigjarige voetballer een verlaagd salaris besloot aan te bieden in plaats van wat de twee partijen in eerste instantie waren overeengekomen.

Dat zou de reden zijn waarom Ziyech op dit moment nog niet voor Al-Nassr heeft getekend, waardoor de toekomst van de in Dronten geboren voetballer nog volledig open ligt. Wel lijkt duidelijk dat de rechtsbuiten gaat vertrekken bij Chelsea, waar hij geen perspectief heeft op veel speelminuten. Daarnaast willen de Londenaren graag budget vrijmaken, waar de verkoop van Ziyech aan zou kunnen bijdragen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen