Bondscoach Argentinië wendt zich tot Eindhoven na blessure bij Ajax; ook Feyenoord spitst de oren

31 augustus 2023, 17:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Walter Benítez is opgeroepen voor de nationale ploeg van Argentinië. De keeper van PSV mag zich vanwege de blessure van Ajax-keeper Gerónimo Rulli melden bij de regerend wereldkampioen.

Argentinië neemt het op vrijdag 8 september op tegen Ecuador en speelt op dinsdag 12 september tegen Bolivia. Het zijn de eerste twee kwalificatiewedstrijden richting het WK 2026. Bondscoach Lionel Scaloni heeft vier doelmannen geselecteerd. Dat is uit voorzorg, want Emiliano Martínez is ondanks spierproblemen ook opgenomen in de 32-koppige groep.

Artikel gaat verder onder video

Behalve Benítez en Martínez zijn ook keepers Franco Armani (River Plate) en Juan Musso (Atalanta) geselecteerd. Met Lisandro Martínez (Manchester United), Marcos Senesi (Bournemouth) en Nicolás Tagliafico (Olympique Lyonnais) bevat de selectie ook drie ex-Eredivisionisten. Volgens 1908.nl kan Feyenoord 'een flinke bonus' tegemoetzien van Bournemouth als Senesi een bepaald aantal interlands speelt, dus zijn plek in de selectie is goed nieuws voor de Rotterdammers.

Het wordt interessant om te zien of Alejandro Garnacho speeltijd gaat krijgen. De aanvaller van Manchester United maakt deel uit van de spelersgroep en kan definitief worden vastgelegd als Argentijns international, als hij minuten maakt. Dan zou hij immers zijn derde interland gespeeld hebben en kan hij niet meer switchen. Garnacho werd geboren in Madrid en heeft een Argentijnse moeder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen