Engelse sportjournalist geeft update over transfersituatie Hakim Ziyech: 'Hij wil dolgraag terug naar Ajax'

1 augustus 2023, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is nog altijd maar de vraag voor welke club Hakim Ziyech komend seizoen gaat spelen. De aanvaller annex middenvelder zag op het laatste moment een transfer naar Al-Nassr afketsen, maar mag nog altijd hopen op een vertrek bij Chelsea. De Engelse sportjournalist Ben Jacobs meldt zelfs dat Ziyech ‘dolgraag’ wil terugkeren naar Ajax.

Net zoals in januari waren er geruchten over een Ziyech-terugkeer bij Ajax, maar de Amsterdammers hadden destijds andere prioriteiten en konden de salarissen van de Marokkaan niet betalen. Dat lijkt op dit moment ook het geval te zijn, waardoor een transfer naar de Johan Cruijff Arena vrijwel onwaarschijnlijk lijkt. In diezelfde transferwindow in het begin van dit jaar leek Ziyech op weg naar Paris Saint-Germain voor een verhuurperiode, maar dat ging uiteindelijk niet door wegens te laat ingeleverd papierwerk.

Artikel gaat verder onder video

Daarom lijkt het Jacobs sterk dat PSG opnieuw gaat aankloppen bij de sterspeler van het Marokkaanse nationale elftal. Ziyech, die afgelopen dagen wat minder positief in het nieuws kwam, zou naar verluidt financieel een stapje terug te willen doen, waardoor hij in Europa kan blijven voetballen.

Een overgang naar Saudi-Arabië behoort echter momenteel nog steeds tot een van de serieuze opties. Er zou, ondanks dat er eerder deze zomer een streep ging door een overstap naar het Midden-Oosten, nog altijd voldoende interesse zijn in Ziyech. Al-Ahli en het Al-Shabab van oud-trainer Marcel Keizer worden genoemd als mogelijke nieuwe eindbestemming. Ziyech werd door Mauricio Pochettino niet meegenomen op het trainingskamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vriendje van promes. Dat zegt genoeg. Geen goed voorbeeld.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet doen die Ziyech terug nemen Ajax, Hakim is een arrogant lastig manneke en zo erg goed ook weer niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen