Pochettino komt met pijnlijke en duidelijke mededeling voor Ziyech

17 juli 2023, 20:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hakim Ziyech is door trainer Mauricio Pochettino buiten de selectie van Chelsea gelaten die op trainingskamp gaat naar de Verenigde Staten. De aanvaller is overbodig in Noord-Londen en krijgt van de club in de voorbereiding de ruimte om een transfer naar een andere club af te ronden.

Dat maken de Londenaren maandagavond bekend. Ziyech is niet de enige speler van klasse die achterblijft in Engeland, want ook Romelu Lukaku,  Pierre-Emerick Aubameyang en Callum Hudson-Odoi blijven thuis. Chelsea noemt geen reden voor de afwezigheid van deze spelers, maar alles heef te maken met het feit dat The Blues afscheid willen nemen van bovenstaande vier namen. Chelsea hoopt deze zomer de nodige transferinkomsten binnen te slepen, aangezien het vorig jaar veel geld uitgaf.

Artikel gaat verder onder video

Dat Ziyech niet meegaat naar het trainingskamp in de Verenigde Staten is voor hem een pijnlijke mededeling, maar de buitenspeler wist al langer dat er voor hem geen perspectief meer was op Stamford Bridge. Voor de international van Marokko lonkte al even een transfer naar Al-Nassr, maar deze deal ketste af omdat de club uit Saudi-Arabië opeens een lager salaris besloot aan te bieden.

Wie wel mag aansluiten bij de formatie van Mauricio Pochettino in de Verenigde Staten is Ian Maatsen. De linksback werd door de Engelse topclub vorig seizoen verhuurd aan Burnley, waarmee hij promoveerde naar de Premier League. Nu mag de 21-jarige zich in de voorbereiding laten zien bij Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch treurig voor deze speler. Hij was een goede speler op het laatste wk maar dat steld ook niks meer voor. Ik hoop dat hij nog iets van verstand gehouden heeft en zich inzet voor 'n terugkeer naar de Nederlandse velden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen