Hendriks, Van Gelder en Van der Gijp zien 'waanzinnig natuurtalent' op tv

5 augustus 2023, 10:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica/SBS6

Noa Vahle maakte donderdag haar debuut als tv-presentatrice bij Veronica. Ze bracht de wedstrijd tussen Hammarby IF en FC Twente in de Nederlandse huiskamers, samen met analist René van der Gijp. Ze krijgt lyrische reacties van Jack van Gelder, Hélène Hendriks en Van der Gijp zelf.

Van Gelder noemt de 23-jarige Vahle een 'waanzinnig talent'. "Ze is hartstikke ad rem en laat zich door niks beïnvloeden. Het was misschien even wennen voor haar in de studio, maar ze zat lekker met René", zegt hij bij De Oranjezomer. Hij vindt niet dat Vahle haar baan heeft doordat ze de dochter van Linda de Mol is, ofschoon het zeldzaam is dat zulke jonge presentatoren een kans krijgen bij een grote tv-zender.

Artikel gaat verder onder video

"Regelmatig wordt er gezegd dat ze deze baan heeft dankzij haar familie. Maar dat is niet het geval. Ze is buitengewoon talentvol en grijpt alle kansen zelf met beide handen aan. Niemand moet beweren dat ze dit niet op eigen kracht doet", aldus Van Gelder.

© Veronica

Hélène Hendriks, presentatrice van De Oranjezomer, is ook onder de indruk. "We waren tegelijkertijd natuurlijk live. Maar we hebben veel contact met elkaar, ook na de uitzending. Het is allemaal heel goed gelukt. Ze is nuchter en heeft een mooie eerste stap kunnen maken." Van der Gijp zei zelf bij Shownieuws: "Ik vind Noa echt een natuurtalent. Ze is echt volledig zichzelf."

Wat vond Vahle zelf van haar debuut? "Het was wel een beetje onwennig, vond ik, in het begin. In zo’n studio en: in welke camera moet ik kijken? Ik ben heel erg gewend om op zo’n veld te staan met één camera en dan heb je je verhaaltje, maar het was heel leuk en ik had René naast me, dus dat gaat altijd heel makkelijk."

FCUpdate Podcast | Over Steven Bergwijn, Lutsharel Geertruida en de opvolger van Xavi Simons

Vahle zal voorlopig niet veel wedstrijden meer presenteren. "Ik vond het heel leuk om te doen, maar ik sta hier natuurlijk omdat Wilfred op vakantie is en Hélène in Breda zit, dus dit was eenmalig. Misschien volgende week nog een keer. Het is heel leuk, maar (…) ik denk ook dat het een beetje een illusie is om te denken dat ik nu al heel snel de studio in ga."

FCUpdate Podcast | Over Steven Bergwijn, Lutsharel Geertruida en de opvolger van Xavi Simons:

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach kom op Jack natuurlijk heeft Noa haar werk te danken dat ze de dochter van Linda is en dat John haar oom is. Moise Trustfull presenteert ook alleen maar dat stomme programma Bergafwaarts omdat ze de dochter van Quinty en Orlando is. Wie kijkt er nou een programma met mensen die zomerkleding aan hebben en die in de sneeuw dingen moeten doen. We zijn niet achterlijk.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een beetje onwennig is een onderstatement . Er zaten 2 mensen een stukje op te voeren ,hadden elkaar niks te vertellen . V d gijp had er geen zin in ,en zij zocht naar vragen . En stelde de vragen die wij hier allemaal ook zouden stellen . Of ze de baan zo heeft gehad laat ik in het midden . Maar het is niks bijzonders . Ik kijk graag vi maar dat gepush van 'talenten ' dat kunnen ze beter niet doen .

jan peters
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die van der Gijp zat er zeer ongeinteresseerd bij als een zak hooi slechte analist.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd ik had ook zoiets van blijf dan thuis . Je zat bijna te hopen dat hij ongelijk zou krijgen met twente (terwijl ik ze het wel gun hoor om verder te gaan ). Meneer had niks anders te melden dan het komt goed en die zweden kunnen niks . Op de toon het is allemaal niet belangerijk en ik wil naar huis

KoosVerheij23
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer dat Noa met die Gijp zat totaal geen goeie combi, Noa is top talent die Gijp kan alleen om zijn eigen vulgaire grappen lachen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen