Amerikaanse aanvaller pakt Lineth Beerensteyn keihard terug op haar eigen woorden

11 augustus 2023, 09:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het leedvermaak is groot in de Verenigde Staten na de uitschakeling van Oranje Leeuwinnen. Met name Lineth Beerensteyn, die in de verlenging twee enorme kansen om zeep hielp, ontkomt niet aan het hoongelach. Zelfs Sydney Leroux, oud-international van de Verenigde Staten, kan het niet laten een sneer uit te delen aan Beerensteyn.

Beerensteyn maakte zich deze week niet populair in de Verenigde Staten door Team USA na de onverwachte exit op het WK een trap na te geven. "Wat ik dacht toen ze eruit lagen? Yes! Doei Amerika. Ze hadden een grote mond en spraken al veelvuldig over de finale. Maar je moet het eerst in de wedstrijden daarvoor laten zien, voordat je praatjes hebt", zei ze in gesprek met De Telegraaf.

YouTube: Voorspelling: dit wordt de kampioen van de Eredivisie!

Na de 2-1 nederlaag tegen Spanje zijn nu ook de Leeuwinnen klaar op het WK. Op Twitter wordt de ploeg van Andries Jonker uitgelachen door Amerikaanse fans. Dat werd door Leonne Stentler al voorspeld. "Ze wijst de Amerikanen erop dat ze eerst de voeten moeten laten spreken voordat ze gaan praten… Ik denk dat die Amerikanen wel een clipje aan het maken zijn van Lineth Beerensteyn. Dat zou ik in ieder geval doen als ik een van die Amerikanen was", zei de analist na de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Haags boefje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach meiden, Spanje was gewoon beter. Wat betreft de VS. Gewoon feitelijk houden. Wie is een ronde verder gekomen. Trots op onze meiden

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik lach met de Amerikanen mee. Een stelletje waardeloze slappe speelsters. Leeuwinnen ? Meer puppies. Dag bonussen.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie het laatst lacht, lacht het best en laat dat nu de VS zijn, Grote mond om hun uitschakeling terwijl men er zelf ook uitligt nu. Lacht nooit een ander uit zonder te kijken naar je zelf en zeker Beerensteyn die de grote mond daarover had. De vrouw van de gemiste kansen die Nederland naar de halve finale had kunnen brengen.

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou ja, de VS lacht ook niet met uitschakeling in de achtste finale, de eerste keer ooit dat de VS buiten het podium eindigt. Maar ik vond de uitspraak gisteren al niet handig nee, en dan uitgerekend twee flinke missers door Beerensteyn in de verlenging is wel behoorlijke karma.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leonne voorspelde het al 🤣. Ja alle open deuren wel ja . Dit had je idd kunnen verwachten Kritiek op jonker sloeg weer nergens op . Ik hoop en denk ook dat echt de selectie speelster van de vs niet zo reageren . Maak die beerensteyn juist klein door niet te reageren

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan ook beter met een stuk hout gooien dan een boomerang

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Meisjes,meisjes....rustaaaaggggghhh !

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon domme uitspraken van Beerensteyn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen