Leonne Stentler verwacht groot leedvermaak in Amerika na nederlaag Nederland

11 augustus 2023, 06:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Leonne Stentler denkt dat voetbalfans in de Verenigde Staten zich hebben vermaakt tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Spanje op het WK. Lineth Beerensteyn, die zich in de aanloop naar de wedstrijd kritisch uitliet over de Verenigde Staten, miste kans op kans.

In de aanloop naar de WK-kwartfinale zei Beerensteyn dat Amerika een 'grote mond' had, voordat het land werd uitgeschakeld door Zweden in de achtste finale. "Wat ik dacht toen ze eruit lagen? Yes! Doei Amerika", aldus Beerensteyn. "Je moet het eerst in de wedstrijden daarvoor laten zien, voordat je praatjes hebt."

Artikel gaat verder onder video

Ze krijgt die woorden nu als een boemerang terug, want mede door de missers van Beerensteyn is Oranje uitgeschakeld, "Het leek een beetje op die wedstrijd tegen Duitsland, waarin het ook maar niet lukte", doelde Stentler bij de NOS op de vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland (0-1 nederlaag) in april. "Er waren ook momenten waarop je denkt: geef 'm een keer af. We zijn gewend geraakt dat ze een goede actie inzet en daarna matig afrondt of niet de goede keuze maakt."

© ProShots

"Ze wijst de Amerikanen erop dat ze eerst de voeten moeten laten spreken voordat ze gaan praten… Ik denk dat die Amerikanen wel een clipje aan het maken zijn van Lineth Beerensteyn. Dat zou ik in ieder geval doen als ik een van die Amerikanen was."

Beerensteyn liet in de slotfase van de reguliere speeltijd, bij een 1-0 achterstand, twee goede kansen liggen. Ze kon opgelucht ademhalen doordat Stefanie van der Gragt wel scoorde en een verlenging uit het vuur sleepte. In die verlenging miste de aanvaller nog eens twee kansen, waarna Spanje de wedstrijd naar zich toetrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JMP
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies! Ik vind dit overigens ook de fout van Jonker. Hij had Beerensteyn na haar VS uitspraken publiekelijk moeten corrigeren en misschien zelfs niet eens moeten opstellen. Deze mevrouw liep duidelijk rond met een verkeerde instelling. Ik snap sws niet dat iemand die als coach zo ongeveer hét lachertje in het mannen voetbal was daar als bondscoach is neergezet en in al die tijd als een soort pseudo Van Gaal mocht rond lopen. Behalve de hielen van dezelfde Van Gaal likken kan deze man namelijk hélemaal niets.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind jonker ook het slaafje van v gaal,en heb niet veel met hem . Maar bij de vrouwen deed hij niks verkeerd . Voor de wedstrijd was er ook geen enkele kritiek in het vrouwenvoetbal op hem . Nu ligt alles aan jonker . Niet netjes

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iets met boontje komt om haar loontje. Snapte ook niet waar ze de arrogantie vandaan haalde voor haar uitspraken.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies . Maar ik denk dat die amerikanen de moeite niet nemen voor een kleine speelster zoals beerensteyn . Het loopt hard maar scoort amper

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik bedoel de speelsters van de vs

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Terecht, Beerensteyn aan de schandpaal, waardeloze speelster.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen