Nicolas Tagliafico is beschuldigingen beu en laat zich horen via X: 'Fake news'

31 augustus 2023, 16:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Deadline Day nadert in de transferwindow en dat betekent dat van alle kanten de geruchten met rasse schreden toenemen. Voetballers reageren zelden op transferberichten, maar Nicolas Tagliafico voelde zich geroepen om wél te reageren over het bericht dat hij boos zou zijn op zijn huidige werkgever Olympique Lyonnais.

De Franse club verkocht eerder Castello Lukeba al aan RB Leipzig en gaat Bradley Barcola van de hand doen aan Paris Saint-Germain. Tagliafico werd in deze window gelinkt aan Manchester United en Ajax, maar lijkt gewoon bij Lyon te blijven, mede omdat de club hem niet wilde laten gaan of tegen hele hoge bedragen. Volgens L’Équipe zorgt die houding van Olympique Lyonnais voor irritatie Tagliafico, aangezien hij niet mag vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

Het dagblad schrijft over gedesillusioneerde en zelfs jaloerse spelers als het gaat om de vertrekkers van Lyon, van wie Tagliafico een van hen zou zijn. Hij zou de keuzes van de Amerikaanse eigenaar John Textor niet snappen en zou boos zijn over de genomen beslissingen. Tel daarbij op dat de resultaten van de Franse club dramatisch zijn tot dusver en de soap lijkt compleet. Volgens de Argentijn is het verhaal echter onwaar, zo laat hij weten via X. “Fake news”, schreef hij bij het bericht dat over zichzelf ging.

Tagliafico zou het vertrek van Barcola, los van het feit dat zijn eigen transferdeal werd geblokkeerd en zowel Manchester United als ook Ajax zijn doorgeschakeld op de transfermarkt, ook als een forse sportieve aderlating zien. Ondanks deze berichten in de media lijkt een vertrek van de Argentijnse verdediger in de laatste dagen van de transferwindow uitgesloten en staat de verdediger normaliter aan de aftrap komen weekend, tegen: Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen