Paris Saint-Germain en Neymar werken aan oplossing: Fabrizio Romano noemt drie mogelijke nieuwe bestemmingen

10 augustus 2023, 16:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is deze zomer allesbehalve rustig bij Paris Saint-Germain. Lionel Messi trok de deur van het Parc des Princes al achter zich dicht, Kylian Mbappé wil zijn contract niet verlengen en Neymar hoopt deze maand nog van club te wisselen. De Braziliaan zou samen met de clubleiding werken aan een oplossing. Volgens Fabrizio Romano heeft Neymar drie opties: Al Hilal, de MLS óf FC Barcelona.

Paris Saint-Germain telde in de zomer een recordbedrag van 222 miljoen euro neer voor de komst van Neymar. De Braziliaan was in de jaren ervoor bij FC Barcelona uitgegroeid tot een van de beste spelers ter wereld, maar om definitief uit de schaduw van Messi te stappen, dacht hij er verstandig aan te doen naar Parijs te verhuizen. Het huwelijk tussen PSG en Neymar is echter niet geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht. Na zes jaar lijkt er een einde aan te komen.

Artikel gaat verder onder video

Alles wijst er inmiddels op dat Neymar PSG gaat verlaten. De aanvaller ontbrak woensdag evenals Marco Verratti en Mbappé op de ingelaste persdag bij de landskampioen van het Franse competitiebestuur. Neymar werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een overstap naar Engeland, maar zijn tot 2025 doorlopende contract én miljoenensalaris lijkt een enorm obstakel te vormen. Gek is het daarom niet dat zijn nieuwe bestemming mogelijk buiten Europa ligt. Volgens Romano heeft Neymar aanbiedingen van Al-Hilal (Saoedi-Arabië) én clubs uit de Amerikaanse MLS op zak.

Een vertrek uit Europa lijkt momenteel echter niet de voorkeur te genieten bij Neymar. De Braziliaan zou zich graag nog een keer op het hoogste niveau willen bewijzen en hoopt daarom op een club die uitkomt in de Champions League. Hij droomt van een terugkeer bij FC Barcelona. De voetballer zou inmiddels meermaals zijn aangeboden bij de kampioen van Spanje, maar die twijfelt nadrukkelijk. President Joan Laporta zou een voorstander zijn van een rentree van de Braziliaan, maar trainer Xavi Hernández is nog niet overtuigd. Romano schrijft dan ook dat FC Barcelona nog moet beslissen of het een poging gaat wagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen