Ruud Vormer deelt heerlijke anekdote over Noa Lang: 'Typisch Noa'tje'

4 augustus 2023, 08:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ruud Vormer kijkt vol genoegen terug op zijn tijd met Noa Lang bij Club Brugge. De twee Nederlanders bouwden tijdens hun gezamenlijke periode bij de Belgische topclub een hechte band op. Vormer weet nog goed hij Lang ooit een verrassing voor hem in petto had.

YouTube: 'Drommel is één van de slechtste keepers van de Eredivisie'

Artikel gaat verder onder video

Lang streek in 2020 neer bij Brugge, waar Vormer op dat moment al een bekend gezicht was. "Toen hij een paar maanden bij de club was, kwam hij bij me thuis", weet Vormer zich nog te herinneren in gesprek met de NOS. "Een beetje spelen met de kinderen, met de hond. Kwam hij plots aan met een schoenendoos van Dior, maatje 43. 'Hier, voor jou.' Ik keek hem vragend aan. 'Omdat je me hier zo hebt geholpen.' Had ik ineens nieuwe schoenen. Typisch Noa'tje."

Vormer, inmiddels spelers van Zulte Waregem, geeft ook toe dat men bij Club Brugge wel wat onzeker was over de entree van Lang. "Noa was meteen een mannetje, hoor. Maar wel op een positieve manier. Ik dacht: dat is een moeilijk ventje, hij komt van Ajax. Maar eenmaal op de club merkte ik meteen dat het een positieve jongen was met een goed hart", aldus de ervaren middenvelder, die nog dagelijks contact heeft met de aanwinst van PSV.

De 35-jarige Vormer zag zijn ex-ploeggenoot deze zomer een toptransfer maken naar PSV. Hij gunt zijn vriend dan ook het allerbeste in het Philips Stadion. "Als hij daar presteert, raakt hij zo weg naar een nog grotere club. Ik denk dat hij dat al eerder aankon, maar clubs lezen ook dingen over hem. Dat speelt toch een beetje mee. Hij weet dat zelf ook, maar hij zegt: 'Ik ben wie ik ben, ik zeg wat ik wil.' Da's Noa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen