'AZ moet vrezen voor afscheid van volgende sterkhouder na belangstelling uit Spanje'

20 september 2023, 14:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AZ lijkt in januari weer rekening te moeten gaan houden met een mogelijk vertrek van Vangelis Pavlidis. De spits werd afgelopen zomer al begeerd door meerdere clubs en daar lijkt Valencia bij te komen. De Spanjaarden houden de verrichtingen van Pavlidis naar verluidt in de gaten.

Dat meldt de transferspecialist Ekrem Konur. Hij weet dat men bij Valencia wel gecharmeerd is van Pavlidis. De club ontsnapte vorig seizoen aan degradatie en wil dat met goede aankopen in de toekomst graag voorkomen. Pavlidis wordt gezien als ideale aanvalsleider, al zal Valencia dan wel behoorlijk in de buidel moeten tasten. AZ wees afgelopen zomer meerdere keren een miljoenenbod op de spits af.

Artikel gaat verder onder video

Pavlidis werd afgelopen zomer in verband gebracht met VfB Stuttgart, Benfica, Aston Villa en AS Roma. Uiteindelijk kreeg AZ niet een dermate hoog bod binnen dat de Alkmaarders de aanvaller deed verkopen. Dat blijkt voorlopig een goede beslissing. Pavlidis schoot in de Eredivisie uit de startblokken. Na vier wedstrijden staat de teller al op zes doelpunten. Hij deelt de koppositie met Feyenoorder Santiago Giménez.

AZ nam afgelopen zomer afscheid van meerdere basisspelers. Zo vertrokken Milos Kerkez (Bournemouth), Sam Beukema (Bologna), Jesper Karlsson (Bologna), Pantelis Hatzidiakos (Cagliari) en Tijjani Reijnders (AC Milan) uit het AFAS Stadion. De 24-jarige Pavlidis bleef, ondanks een vertrekwens, dus wel bij AZ. De 33-voudig international van Griekenland ligt nog tot medio 2025 vast bij zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er blijft niets meer over van het Nederlandse clubvoetbal. Wij doen binnenkort niet meer mee. Het leuke is dat de andere clubs gaan meemaken wat Ajax al jarenlang heeft meegemaakt en dan hebben ze niet zo'n grote smoel meer en gaan wij eens hard lachen .

Rens Leersum, van
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij AZ hetzelfde geval, elk jaar vertrekken de beste spelers naar grotere clubs, maar AZ blijft goeie jonge talenten uit de jeugd halen wat niet het geval is bij Ajax op dit moment. Actie-reactie. Dus geen redden om hard te lachen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen