Michiel Kramer krijgt lachers op de hand na opmerking over Ajax: 'Komt dat omdat Feyenoord in je hart zit?'

17 september 2023, 22:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

De wanprestatie van Ajax is momenteel het gesprek van de dag. Tijdens Studio Voetbal wordt de situatie van de Amsterdammers uitgebreid besproken. Michiel Kramer, te gast bij de uitzending, heeft met een opmerking de lachers op de hand gekregen.

Nadat met name Ibrahim Afellay, Arno Vermeulen en Pierre van Hooijdonk de situatie van Ajax besproken hebben, komt Kramer even aan het woord. “Ik denk dat iedere wedstrijd voor Ajax vanaf nu een lastige pot wordt. Maar dat vind ik helemaal niet zo erg, eerlijk gezegd”, is de spits eerlijk.

Artikel gaat verder onder video

Kramer krijgt met deze opmerking zijn collega’s aan het lachen. “Vind je het niet erg dat het allemaal wat minder gaat bij Ajax?”, vraagt presentator Sjoerd van Ramshorst zich vervolgens hardop af, waarna de aanvaller zijn woorden herhaalt. “Komt dat omdat je Feyenoord in je hart hebt?”, zegt Van Ramshorst. “Een beetje wel”, glimlacht Kramer.

De spits, die momenteel uitkomt voor RKC Waalwijk, heeft al vaker in de media gezegd dat hij fan is van Feyenoord. Kramer speelde tussen de seizoenen 2015/16 tot 2017/18 voor de club uit Rotterdam. De boomlange aanvaller werd één keer kampioen met Feyenoord.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een held die Kramer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen