Mike Verweij weet hoe lang Steijn en Mislintat elkaar niet meer hebben gesproken

11 september 2023, 18:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sven Mislintat en Maurice Steijn hebben volgens journalist Mike Verweij al twee weken geen contact meer met elkaar gehad. De directeur voetbalzaken van Ajax is niet blij met uitspraken die Steijn deed na de remise bij Fortuna Sittard (0-0).

Steijn liet weten dat hij meerdere spelers heeft aangedragen bij Mislintat, maar die 'maakte andere keuzes. Die uitspraken 'zitten Mislintat natuurlijk niet lekker', weet Verweij. "Hij heeft afstand genomen van alle spelers die Mislintat heeft gehaald Dat is hem dusdanig niet in dank afgenomen dat er volgens mij al twee weken niet tussen die twee is gesproken", zegt Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Vanaf vandaag moet dat waarschijnlijk wel weer, want FC Twente komt eraan. Die hebben natuurlijk wel een beetje mot. Dat wordt hem niet in dank afgenomen."

Artikel gaat verder onder video

De journalist sluit niet uit dat Mislintat binnenkort een moeilijk gesprek moet voeren met Steijn. Wat gebeurt er namelijk als Ajax niet wint van FC Twente, Olympique Marseille en Feyenoord, of zelfs al die wedstrijden verliest? "Dan kan er weleens heel snel een heel vervelende beslissing genomen worden. Maar wat gebeurt er dan met Sven Mislintat, die hem in dat geval kennelijk een zooitje bagger in zijn maag heeft gesplitst?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet toevallig dat mijn buren gaan scheiden. Leuk nieuws toch ?

ReAct
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike Verweij is geen Ajax watcher maar een Telegraaf watcher en zijn collega Valentijn Driessen is geen chef voetbal maar een Telegraaf voetbal. Beiden voor de soap pagina's van de Telegraaf of beter genaamd de TeleGRAF, die valt onder de top roddelsensatiekranten en -bladen vol met nep- en loknieuws.

Fred de Vries
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu de transferperiode gesloten is, is er ook geen enkele reden meer voor Steijn om een gesprek te hebben met Mislintat. Dat Mislintat de pest in heeft, snap ik, maar dan had hij maar betere spelers moeten halen waar Steijn mee kon leven. De tijd zal het leren wie van de twee gelijk heeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen