'ABK' komt met update vanuit het ziekenhuis voor PSV-fans; Saibari kan grapje niet nalaten

29 oktober 2023, 08:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Instagram @armel.bella82

Armel Bella-Kotchap is onder het mes gegaan. De verdediger van PSV liep vorige week een schouderblessure op tijdens een training en staat na de operatie meerdere weken aan de kant.

Bella-Kotchap miste al de afgelopen wedstrijden tegen Fortuna Sittard (3-1 zege) en RC Lens (1-1). Volgens eerdere berichtgeving van het Eindhovens Dagblad twijfelde PSV over de beste behandelmethode voor de Duitser: dat kon een operatie zijn, maar ook het toekennen van rust. Uiteindelijk is gekozen voor de eerste optie.

Artikel gaat verder onder video

De huurling van Southampton bevestigt het nieuws met een foto op Instagram vanuit zijn ziekenhuisbed. “Operatie. Winnaars ontstaan juist in zware tijden. Bij de gratie Gods zal ik snel terugkeren. Dank aan mijn familie en vrienden die me steunen. Love, ABK”, schrijft hij daarbij.

Ploeggenoten wensen Bella-Kotchap ook op Instagram het beste. Ismael Saibari kan het niet nalaten om een grapje te maken. "Droeg je tijdens de operatie je durag? 😭", schrijft Saibari in het Frans. "Beterschap, kleine reus." De durag is het hoofddeksel dat Bella-Kotchap op de ziekenhuisfoto draagt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen