Bergwijn geeft best denkbare antwoord op wangedrag van AEK-supporters

5 oktober 2023, 19:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Spelers van Ajax worden tijdens de uitwedstrijd tegen AEK Athene geteisterd door laserpennen vanuit het publiek. De fans van AEK proberen zo continu de spelers van Ajax uit hun concentratie te krijgen.

Volg de wedstrijd tussen AEK Athene en Ajax in ons liveverslag!

De stadionspeaker riep supporters op om te stoppen met het gebruik van de lasers, maar die oproep sorteerde niet het gewenste effect. Zeker toen Steven Bergwijn na dertig minuten mocht aanleggen voor een penalty, werd massaal in zijn. Richting geschenen. Bergwijn gaf het best denkbare antwoord, door de strafschop binnen te schieten in de linkerhoek.

Het gebruik van de laserpennen zorgt voor veel irritatie bij Nederlandse kijkers. "Wat een schande, die laserpennen. Wat een zielig figuur ben je dan, als je daarmee naar het stadion gaat om spelers af te leiden. De onnozelheid", schrijft journalist Willem Vissers bijvoorbeeld op X.

Bekijk het doelpunt van Steven Bergwijn hieronder:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een beker op het veld is verboden en dit jan gewoon. Tijd voor grote boetes voor al het wangedrag, laat de clubs het maar voelen die controleren slecht.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een opblaasbanaan en de uefa komt in actie . Maar dit mag wel .

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ik vind het echt belachelijk, ben helemaal klaar met het wangedrag. Amerika is het uiterste van vreedzame fans, dat hoeft van mij ook niet. Maar de fase waar we in Europa in zitten is veel te veel van het goede.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer wat ik al eerder aangaf dan moeten de straffen zwaarder en uitgevoerd . En daar heb je de politiek voor nodig . In nederland is het een zooitje in den haag . Ik kan me voorstellen in griekenland nog veel erger

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen