Spaanse media zien Blind door de mand vallen en geven de verdediger een 3

1 oktober 2023, 15:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Daley Blind heeft zaterdagavond een hele zwakke indruk gemaakt in dienst van Girona. De linkspoot was tot dusver dé verrassing van LaLiga met zijn club, maar tegen Real Madrid bleek Girona nog een flink maatje te klein. Ook de oud-Ajacied kon zich niet onttrekken aan de malaise. Integendeel zelfs.

SPORT geeft Blind namelijk slechts een drie voor zijn optreden tegen Real Madrid. “Hij deed zijn achternaam eer aan”, was de keiharde conclusie van het medium over Blind. “Hij maakte twee enorme fouten door de bal te missen. Dat past niet bij een speler van zijn kaliber.”

Artikel gaat verder onder video

La Vanguardia zag dat Blind snelheid miste en noemde Blind tegen De Koninklijke zelfs ‘de zwakke schakel’, ondanks al zijn ervaring. “Hij werd gepasseerd alsof hij er niet stond.” Dezelfde conclusie werd getrokken bij TV2, waar men zag dat de oud-Ajacied bij de treffer van Aurélien Tchouaméni snelheid miste om de goal te voorkomen.

Ook in de lucht droeg hij te weinig bij, zag El Mundo Deportivo. “Bij de 2-0 faalde hij in de lucht. Aan de bal was hij wel goed, maar hij was simpelweg te traag ten opzichte van de Real-aanvallers”, vond de ochtendkrant. “Aan de bal was hij goed, maar het ontbreken van snelheid werd heel snel duidelijk tegen de aanvallers van Real Madrid”, zag L'Esportiu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen