Driessen kent de verhoudingen binnen Ajax: 'Dát bepaalt de grote Louis van Gaal'

31 oktober 2023, 23:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © X

Met Louis van Gaal, Michael van Praag, Danny Blind en John van ’t Schip zijn er in de laatste maanden veel Ajax-iconen teruggekeerd binnen de club. Volgens Valentijn Driessen komt er mogelijk nog een aantal bij, maar is er maar één man die bepaalt wie er welkom zijn en niet in de Johan Cruijff Arena: Louis van Gaal, op papier 'slechts' technisch adviseur van de club.

De journalist van De Telegraaf kreeg dinsdagavond in Vandaag Inside de vraag welke iconen er nog meer terugkeren bij Ajax. “Edgar Davids, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart”, herhaalde Driessen een drietal namen die veelal worden genoemd in en rond de Johan Cruijff Arena. “Die zien een pot goud liggen, waarin ze allemaal wel een graai willen doen.”



Artikel gaat verder onder video

Davids verwacht Driessen niet snel terug bij Ajax. “Die wil niet lager dan Jong Ajax doen en is in Portugal mislukt. Dus ik denk niet dat hij het gaat worden. Hij sneeuwde ook helemaal onder in de uitzending met Marco van Basten en Ruud Gullit. Dan moet je laten zien dat je wat te vertellen hebt.” Davids maakte tijdens het afgelopen WK wel deel uit van de technische staf van Van Gaal.

Tafelgenoot Johan Derksen vraagt zich hardop af wat dit drietal oud-voetballers buiten voetbalkennis aan Ajax kunnen toevoegen op dit moment. “Wat hebben ze beleidsmatig die club te bieden? Ik denk niet zo veel.” Daar sluit Driessen zich bij aan. “Maar je moet eerst kijken naar het voetbal. Maar of zij daar goed genoeg voor zijn… Dat gaat de grote Louis van Gaal bepalen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie denken ze dat ze wel zijn dat stelletje demagogen. Je moet jezelf op zijn minst afvragen waar zij hun informatie vandaan halen. De namen die ze opsommen daar van krijgen ze de info zeker niet want iedereen bij Ajax die kotst ze uit. Het is ook allemaal suggestief wat ze uitbraken en vol met aannames die nergens op slaan. Walgelijke " riool journalistiek".

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We moeten NIET alles geloven van wat er in de media binnen komt ! !

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarom hebben ze van Gaal toch om de lijntjes uit te zetten. En je hebt 1 kapitein aan boord die alles bepaald, niets mis mee

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen