Feyenoord in grote problemen bij FC Twente: één grote dissonant aangewezen

29 oktober 2023, 13:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft het zondagmiddag uiterst moeilijk op bezoek bij FC Twente. De Rotterdammers kwamen al vroeg in het duel op achterstand en creëerden amper mogelijkheden in Enschede, waar FC Twente de organisatie uitstekend voor elkaar heeft. Vanuit de Feyenoord-fans is er één grote dissonant in het elftal van Arne Slot, die rijp is voor een wissel, zo blijkt uit een rondgang op X: Bart Nieuwkoop.

Volg hier het duel tussen FC Twente en Feyenoord LIVE!

Nieuwkoop kende tot dusver een wisselvallige terugkeer bij Feyenoord. In zijn eerste wedstrijd tegen Fortuna Sittard kreeg hij meteen een rode kaart voorgehouden van Rob Dieperink na ingrijpen van de VAR. Hij beging een forse overtreding op Iñigo Córdoba en werd in de 25ste minuut met rood naar de kant gestuurd door arbiter Rob Dieperink.

Hij speelde weliswaar ook een aantal goede wedstrijden, maar tegen FC Twente zien de fans van Feyenoord hem duidelijk als zwakste schakel van het elftal. Feyenoord kan zich met de achterstand van nu al vier punten op koploper PSV geen enkel puntverlies veroorloven in de strijd om het kampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is het nou echt nodig om een paar mensen op X te laten zien en wat ze ervan vinden? Journalistieke waarde van helemaal niks

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen