Feyenoord ontvangt 'recordbedrag' voor vertrokken assistent-trainer Marino Pusic

25 oktober 2023, 09:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kassa rinkelt bij Feyenoord. De Rotterdammers zwaaiden dinsdag assistent-trainer Marino Pusic uit naar Shakthar Donetsk en zullen een flinke transfersom ontvangen. Er wordt voor Pusic, die in Oekraïne hoofdtrainer wordt, vermoedelijk een recordtransfersom betaald.

Naar verluidt bedraagt de transfersom ongeveer €1.250.000, meldt 1908.nl. In deze tijd wordt er zelden zoveel geld betaald voor een assistent-trainer. Pusic zat vanaf het seizoen 2021 op de bank bij Feyenoord en gold als de rechterhand van Arne Slot. Voor zijn dienstverband in Rotterdam was Pusic assistent-trainer bij AZ, de club die hem overnam na zijn kampioensjaar bij FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie.

Artikel gaat verder onder video

Bij Oekraïense grootmacht Shakhtar kan Pusic direct vol aan de bak. De in Bosnië en Herzegovina geboren oefenmeester leidde dinsdagavond al de afsluitende training voor het Champions League-duel met FC Barcelona. Shakhtar gaat woensdagavond namelijk op bezoek in Spotify Camp Nou.

Bij Shakhtar wordt Pusic de opvolger van de ontslagen Patrick van Leeuwen. Hierdoor zullen Feyenoord en Slot op zoek moeten naar een vervanger op de reservebank. De Rotterdammers zouden zowel intern als extern kijken naar wat de beste optie is.

Gaat Feyenoord Marino Pusic missen?

Laden...
750 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou zeggen Van Persie?

Wahtah
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Steijn! Dat zou echt genieten zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen