Luuk Brouwers maakt tegenstander belachelijk voor het oog van de scheidsrechter

28 oktober 2023, 21:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

SC Heerenveen-middenvelder Luuk Brouwers raakte zaterdagavond in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0 zege) geïrriteerd na een duel met Anas Ouahim. Hij maakte zijn tegenstander belachelijk door hem te imiteren, maar wil daar na afloop niet te zwaar aan tillen.

Ouahim beging in de middencirkel een overtreding op Brouwers. De overtreding vond plaats in de blessuretijd van de eerste helft. Brouwers wilde juist een tegenaanval inzetten en was gefrustreerd door de ingreep van Ouahim. Ook wilde hij dat scheidsrechter Martin van den Kerkhof een gele kaart toonde aan de Heraclied, maar dat gebeurde niet.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens imiteerde Brouwers de manier waarop Ouahim zich op dat moment verbaal uitte. “Ja... Wat moet ik hiervan zeggen?”, zegt de Heerenveen-middenvelder na afloop lachend tegen ESPN. “Een paar minuten hiervoor kreeg ik een gele kaart voor een overtreding. Ik had het gevoel dat er een gevaarlijke aanval uit kon ontstaan.”

“Hij haalt mij heel slim onderuit”, zegt Brouwers over Ouahim. “Ik vind dat een gele kaart. Zo ben ik dan ook, dan zeg ik daar wat van. Die jongen van Heracles vond dat niet zo netjes. Ik zei: ‘Volgens mij heb ik jou ook een aantal keer bij de scheidsrechter zien staan.’ Zo gaat dat. Dan wordt de vrije trap genomen en gaan we weer door.”

Bekijk de beelden door te klikken op de tekst in onderstaande tweet (niet op het screenshot):

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen