Michiel Kramer pakt Dennis Higler hard aan: 'Zijn er nog scheidsrechters met persoonlijkheid?'

22 oktober 2023, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Michiel Kramer heeft zich op sociale media kritisch uitgelaten over het optreden van Dennis Higler in de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax. De arbiter van dienst besloot de wedstrijd in De Galgenwaard twee keer stil te leggen, aangezien er bekers op het veld terechtkwamen. Kramer heeft zich daar aan geërgerd.

Zijn er nog scheidsrechters met persoonlijkheid?", schrijft de spits van RKC Waalwijk op het medium X. "Man man man", voegt de ervaren aanvaller eraan toe. Met zijn Tweet doelt Kramer op scheidsrechter Higler, die de fluit hanteerde bij FC Utrecht - Ajax. De scheidsrechter moest de wedstrijd in de tweede helft (tijdelijk) staken, aangezien er een beker vanuit het Utrecht-vak het veld op kwam. De arbiter volgde daarmee de regels wat het protocol voorschrijft, want de afspraken zijn dat de spelers naar binnen gaan als er iets op het veld wordt gegooid.

Artikel gaat verder onder video

In de slotfase van de wedstrijd, na de 3-3 van Jens Toornstra, ging het opnieuw mis. Er kwam een beker binnen de lijnen op het veld terecht, waarna Higler de wedstrijd noodgedwongen opnieuw stil moest leggen. Dat deed de scheidsrechter volgens de regels, maar Kramer had liever gezien dat Higler een andere beslissing maakte. Uiteindelijk werd er na de tweede staking nog wel verder gevoetbald en scoorde FC Utrecht zelfs nog de belangrijke 4-3 tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is het protocol meneer Kramer. Wat dom dat hij dit doet. Hij wil zeker geschorst worden zodat hij weer een broodje kroket kan kopen. Want hij weet toch dat hij een risico loopt om geschorst te worden

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat het dan een protocol zijn maar dan wel het slechtste wat de slechtste voorzitter mevrouw van Leeuwen, die ooit eens voorzitter was van een Zeeuwse club, die de KNVB ooit gehad heeft. Heel de wereld lacht haar uit en toch bij haar slechte standpunt blijven staan. Ze is totaal niet in staat om voorzitter te spelen ja misschien bij een mini club in Madurodam. Wat een eigenwijze trut is dat door haar eigenwijze gedram maar door te blijven drammen en zeggen het is er beter op geworden in Nederland. Dan moet ze toch eens uit haar torentje uit Zeist komen en meer lans de velden gaan kijken.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer is een held. Echte cult. . Geen meeloper en correct mee lullen.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat hij geen meeloper is kan ik wel waarderen maar op andere momenten is het gewoon een droeftoeter eerste klas. Ik noem 1 voorbeeld en dat is dat 'flesje champagne ontkurken' na de 1-0 tegen AZ

Gertuz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat geneuzel over een plastic bekertje, wat een onzin om hiervoor een wedstrijd te onderbreken of erger, te staken.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet voor niets dat ik hem de MEEST gehaate speler vindt in de eredivisie. Ook hijzelf kan niet op topniveau spelen, daarom dat Feijenoord hem zéér terecht heeft laten gaan. Is maar goed ook ! !

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Michiel ze stoppen ook voor een ingeslikte tong terwijl doorspelen prima kon. Dus niet zo janken dat zijn gewoon de regels.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer zegt het misschien niet zo goed ,maar heeft wel gelijk. Jens Toornstra verwoorden het beter . Het is protocol maar het gaat wel ver ,en zelfs de spelers willen doorspelen in dit soort situaties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen