Peter Bosz komt met slecht nieuws over Noa Lang

20 oktober 2023, 15:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © PSV TV

Noa Lang moet de hervatting van de Eredivisie tegen Fortuna Sittard aan zich voorbij moet laten gaan, zo heeft Peter Bosz vrijdag bekendgemaakt. De 24-jarige aanvaller kampt nog altijd met hamstringklachten en is ook een groot vraagteken voor de duels met Lens en Ajax van volgende week.

Lang viel vlak voor de interlandperiode in het met 0-4 gewonnen duel met Sparta Rotterdam uit met hamstringklachten. Vervolgens meldde hij zich bij bondscoach Ronald Koeman af voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland.

Artikel gaat verder onder video

PSV hoopte dat Lang snel zou herstellen van zijn hamstringblessure, maar de blessure is ernstiger dan verwacht. Bosz kan in elk geval de komende wedstrijd geen beroep kan doen op de zomeraankoop. Het is voor Lang al de derde keer tijdens zijn PSV-periode dat hij last heeft van zijn hamstring.

De Oranje-international heeft in zijn eerste maanden in dienst van PSV veel indruk gemaakt. Zijn teller staat na dertien wedstrijden op vijf doelpunten en één assist. Hirving Lozano is zaterdag tegen Fortuna Sittard de meest logische vervanger van Lang.

Is Noa Lang de beste zomeraankoop van PSV?

Laden...
1544 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer voor PSV nu ze Lang hard nodig hebben. Maar genoeg goede kwaliteit om dit seizoen landskampioen te worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen