Recordtransfer voorspeld: 'Er komt een bedrag waar Feyenoord van gaat schrikken, 50 miljoen'

15 oktober 2023, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Süleyman Öztürk denkt dat Quilindschy Hartman Feyenoord een recordbedrag kan gaan opleveren. De journalist van Voetbal International is enorm onder de indruk van de kwaliteiten van de linksback van Feyenoord, die volgens hem op lijstjes van alle Europese topclubs zal staan.

"Hij heeft heel snel de lessen van Arne Slot opgepikt. Hij heeft zich in de basis en in Oranje gespeeld en ik moet zeggen dat ik ook in de Champions League ben verbaasd over hoe makkelijk hij zich aanpast op dat niveau", zegt Öztürk in FC Rijnmond, dat werd opgenomen vóór de interland tussen Nederland en Frankrijk, waar Hartman ook in uitblonk. "Alle Europese topclubs hebben hem op de lijst staan, omdat hij een aantal interessante kwaliteiten heeft: snelheid, bewegelijkheid en zijn intelligente manier van lopen. Aan de hand van Arne Slot bij Feyenoord leer hij dat aspect ook."

Artikel gaat verder onder video

Öztürk verwacht dat als Hartman op de huidige manier doorgaat bij de Rotterdammers er een droomtransfer voor hem lonkt. "Ik denk dat hij aan het einde van het jaar, als hij de ontwikkeling zo doorzet en in de Champions League ook zijn wedstrijden speelt, dat er dan een bedrag uitkomt waar Feyenoord van gaat schrikken. Richting de vijftig miljoen euro", aldus Öztürk, wat voor Feyenoord een absoluut recordbedrag zou zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is nu het 2e artikel al over hem. Toch maar eens opgezocht ; üleyman Öztürk (Zaandam [1]) is een voormalig voetballer en Nederlands sportjournalist. Hij schoof op negentienjarige leeftijd aan op het kantoor van toenmalig VI-hoofdredacteur Johan Derksen voor een sollicitatiegesprek. Door zijn freelancewerk voor het blad VI for Kids was Derksen gecharmeerd geraakt van de jonge journalistiekstudent van de Hogeschool Utrecht. Voetbalcarrière Öztürk heeft in de jeugd bij KFC (Koog aan de Zaan) en bij de jeugdopleiding van de Turkse profclub Trabzonspor gespeeld. Daarna behaalde hij nog het eerste van Zilvermeeuwen (Zaandam). Tsja, dan moet je het allemaal weten ..................toch?

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaja, deze man is iets teveel in zichzelf gaan geloven. Ik gun het ze van harte hoor maar dat soort prijskaartjes gaat voorlopig nog niet lukken in Rotterdam. Dan moeten ze eerst eens 2 jaar achter elkaar door naar de knock out fase in de CL.

zwartekat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een fantast die Öztürk

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongen speelt al een serie aan wedstrijden (bijna)foutloos. Eindelijk de verlosser van Blind(zucht).

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen