Driessen schrikt van stelling over Tahirovic: ‘Huh?! Wat een onzin verkondig jij zeg!’

28 oktober 2023, 11:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen heeft in de podcast Kick-off van De Telegraaf zijn schouders opgehaald na een uitspraak van Pim Sedee. De presentator van de podcast vindt dat Ajax-middenvelder Benjamin Tahirovic goed tot zijn recht komt in de kleine ruimtes. Driessen kan hier met zijn hoofd niet bij.

“Je ziet toch wel dat, bijvoorbeeld een Tahirovic, iets makkelijker tot voetballen komt als de ruimtes kleiner worden”, stelt Sedee, waarna zowel Driessen als Mike Verweij met verbazing reageren. “Huh?! Wat ben jij een acteur man!”, begint Verweij. “Wat een onzin verkondig jij zeg”, voegt Driessen eraan toe.

Artikel gaat verder onder video

De chef voetbal van De Telegraaf vindt dat Sedee geen verstand van voetbal heeft. “Ik ben morgenochtend vrij, misschien kan ik dan het elftal van je zoontje coachen”, grapt de journalist. “Die Tahirovic heeft alléén maar de bal terug gespeeld en daarnaast sprongen al de ballen van zijn voet”, zag Verweij. “Dra-ma-tisch.”

Sven Mislintat haalde de middenvelder afgelopen zomer met veel bombarie naar Amsterdam. “Volgens Mislintat was hij de allerbeste speler in Europa op zijn positie”, herinnert de Ajax-clubwatcher zich. Tahirovic speelde tot dusverre tien officiële wedstrijden in het shirt van de Amsterdammers. Eenmaal was hij goed voor een assist.

Is Benjamin Tahirovic een miskoop?

Laden...
356 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dat je best wel ziet dat die jongen potentie heeft. Veel van de zomerse aankopen zullen het de komende tijd onder een nieuwe trainer moeten laten zien. Dat het er onder Steijn niet uit is gekomen kan ik op z'n zachtst gezegd enigszins begrijpen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen