Verbruggen maakt geen indruk op Koeman met gigantische flater tegen Liverpool

8 oktober 2023, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bart Verbruggen heeft zondagmiddag een slechte beurt gemaakt tegen Liverpool. De doelman van Brighton & Hove Albion nam veel te veel risico in de opbouw, waarna zijn ploeg direct een strafschop tegen kreeg.  Een slecht moment van de doelman die zich maandag bij het Nederlands elftal meldt.

Verbruggen begon met Brighton nog zo goed aan het duel met Liverpool, eant de thuisploeg kwam vroeg op voorsprong. Mohamed Salah draaide de boel in de eerste helft echter razendsnel om. Daarvoor kreeg de buitenspeler wel wat hulp van Verbruggen, die de fout inging tijdens het opbouwen. De Brabantse doelman speelde met veel te veel risico een van zijn centrale verdedigers aan, waarna Brighton een strafschop tegen kreeg.

Artikel gaat verder onder video

Verbruggen zat nog in de goede hoek bij de strafschop van Salah, maar de Egyptische aanvaller schoot de bal zo overtuigend binnen dat de Oranje-international kansloos was. Het is niet de eerste doelman van Oranje die onlangs zo'n fout maakte in de opbouw, want tijdens de interland van Nederland tegen Ierland deed Mark Flekken precies hetzelfde.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen