Fabrizio Romano kondigt grote naam aan als opvolger van Schreuder bij Al-Ain FC

8 november 2023, 15:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Al-Ain FC maakte weliswaar nog maar een paar uur geleden bekend dat de samenwerking met Alfred Schreuder is beëindigd, maar zijn opvolger lijkt al bekend. Volgens de doorgaans uitstekend geïnformeerde Fabrizio Romano moet Hernán Crespo de nieuwe hoofdtrainer van Al-Ain FC worden. Dat meldt de Italiaanse transfergoeroe na berichtgeving door César Luis Merlo.

Crespo is een grote naam in het Argentijnse voetbal. De voormalig aanvaller kwam tijdens zijn spelersloopbaan uit voor Parma, Internazionale, Chelsea, Lazio, AC Milan, Genoa én River Plate. Vooral in het shirt van Parma was hij erg succesvol. Crespo kwam voor die club 201 keer in actie, goed voor 94 doelpunten en 20 assists. Bovendien droeg hij 64 keer het shirt van zijn land. Hij maakte 35 doelpunten voor de nationale ploeg.

Artikel gaat verder onder video

Crespo begon zijn trainersloopbaan in de zomer van 2014 bij de O19 van Parma. Hij ging een jaar later aan de slag bij Modena, was vervolgens anderhalf jaar werkzaam als vicepresident van Parma, alvorens in eigen land weer aan de slag te gaan als trainer. Na avonturen bij Banfield, Defensa en São Paulo werd Crespo in maart 2022 aangesteld door Duhail SC. Daar vertrok hij vorige maand. Crespo staat nu dus op het punt de opvolger van Schreuder te worden als hoofdtrainer van Al-Ain FC. De voormalig Ajax-trainer werd woensdag op straat gezet vanwege ‘een gebrek aan samenhang tussen de trainer en zijn staf’, schrijft de club uit Abu Dhabi in een officiële verklaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen