Jan Boskamp gaat niet mee in enthousiasme Wilfred Genee: 'Wat heb jij geslikt?'

21 november 2023, 09:15

Jan Boskamp moet niets hebben van het enthousiasme van Veronica Offside-presentator Wilfred Genee. Die meende de uitzending van maandag zingend te moeten beginnen omdat het Nederlands elftal zich zaterdag tegen Ierland (1-0) wist te verzekeren van een startbewijs voor het EK in Duitsland, dat komende zomer wordt gespeeld.

Genee trekt zich de woorden van Wout Weghorst aan en probeert met zijn enthousiaste opening de negativiteit rond Oranje naar eigen zeggen wat te verdrijven. Tafelgast Wim Kieft vraagt zich hardop af of de presentator 'verkeerd staat afgesteld', Boskamp gooit er een schepje bovenop: "Wat heb je geslikt?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
  • Wilfred Genee
  • Wim Kieft
  • Jan Boskamp
  • Veronica Offside

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen