Jan Boskamp schrok zich rot na interland van Nederlands elftal: 'Het was onvoorstelbaar'

20 november 2023, 21:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica

Jan Boskamp heeft met grote verbazing gekeken naar het interview van Wout Weghorst na afloop van het duel tussen het Nederlands elftal en Ierland. De analist snapt niet dat de spits van Oranje zich na het scoren van een belangrijke goal zo opstelt tegenover de pers.

"Ik zat te kijken en ik schrok me rot", begint Jan Boskamp in de uitzending van Veronica Offside, nadat presentator Wilfred Genee begon over het veelbesproken interview van Weghorst bij de NOS. "Ik dacht: wat zegt hij nou? Het was onvoorstelbaar. Dat doe je niet. Je maakt een belangrijke goal en je gaat naar het EK, maar hij reageerde al na het maken van deze goal. Ik snap niet dat hij dit doet", zegt Boskamp met een verbaasde blik. "Je kan toch wel normaal doen!"

Artikel gaat verder onder video

Wim Kieft kan zich wel verplaatsen in Weghorst. De voormalig-aanvaller denkt dat de eeuwenlange discussie rondom de rol van Weghorst binnen het Nederlands elftal: "Ik begrijp het ook wel een beetje. Als je constant hoort dat Luuk de Jong en Memphis beter zijn mag je ook wel reageren, vind ik", zegt Kieft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen