Snelste Azerion Vrouwen Eredivisie-doelpunt ooit levert stortvloed aan negatieve reacties op

18 november 2023, 15:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Floor Spaan bracht AZ Vrouwen zaterdagmiddag al na elf seconden op voorsprong tegen FC Utrecht Vrouwen en zorgde daarmee voor de snelste goal ooit in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De speelster van AZ was alert op een voorzet vanaf de rechterkant en opende razendsnel de score op Sportcomplex Zoudenbalch. ESPN plaatst het doelpunt op de sociale media kanalen en zag vervolgens veel negatieve reacties binnenkomen.

De negatieve reacties variëren nogal. Een aantal reageerders heeft commentaar op het beeld van ESPN. Door regen is het openingsdoelpunt namelijk niet goed zichtbaar omdat er regendruppels op de lens zitten. Daarnaast klagen mensen op Instagram over het niveau van het spel. Bij het doelpunt is te zien dat het middenveld van FC Utrecht helemaal open ligt, wat opmerkelijk is na een aftrap van de tegenpartij.

Het doelpunt van Floor Spaan is het snelste doelpunt in de Azerion Vrouwen sinds dat de statistieken door OPTA (seizoen 2020/2021) worden bijgehouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen