Vermoedelijke opstelling Ajax: fans verbijsterd door mogelijke ingreep Van 't Schip

5 november 2023, 08:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jay Gorter keert zondag tegen sc Heerenveen terug onder de lat bij Ajax, zo verwacht het Algemeen Dagblad. De doelman lijkt terug van blessureleed en zou de positie van Diant Ramaj dus kunnen innemen. Supporters van Ajax zijn daar allerminst blij mee.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Heerenveen

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Gorter de enige nieuwkomer is ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Volendam (2-0) van donderdag. De rest van de opstelling lijkt hetzelfde te blijven. Ar'Jany Martha en Kristian Hlynsson lijken hun basisplaats dus te behouden.

Artikel gaat verder onder video

Doelman Gorter miste de laatste drie officiële wedstrijden door een spierblessure. Interim-trainer John van ’t Schip heeft niets gezegd over zijn fitheid, maar het AD verwacht dat hij terugkeert én meteen de plek van Ramaj overneemt.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Gaaei, Sutalo, Hato, Martha; Van den Boomen, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Vermoedelijke opstelling sc Heerenveen: Noppert; Braude, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Brouwers, Haye, Olsson; Tahiri, Van Amersfoort, Sahraoui

Ajax-supporters zijn niet blij

Op sociale media klinkt veel verbazing over de voorspelling van het AD. Ramaj ontving de afgelopen weken veel complimenten, zeker nadat hij donderdag redding bracht op een grote kans van Robert Mühren. "Dat zou echt bizar zijn. Kan me daar niets bij voorstellen. Waarom zou je?", schrijft een fan bijvoorbeeld. Een andere Ajacied reageert: “Dat zou absurd zijn, Ramaj doet 't uitstekend en Gorter staat garant voor onzekerheid.”

Na de gewonnen wedstrijd tegen Volendam was Van ’t Schip nog lyrisch over Ramaj. "Het is écht een keeper die het goed ziet, goed kan meevoetballen en de juiste keuzes maakt. Maar daarnaast ook echt een keeper is met zijn handen en reactievermogen", zei de trainer, die verder ook nog beschikt over Remko Pasveer. Ondertussen is Gerónimo Rulli nog aan het revalideren.

Wie verdient de voorkeur bij Ajax?

Laden...
2594 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon Gorter. Komt uit Nederland. Altijd opstellen.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

K..sk.p

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fout en minpunt nr. 1 voor Van 't Schip. Hij gaat toch geen copy van Schreuder, Steijn worden, die blijven vasthouden aan spelers die niks brengen, zoals Gorter, Berghuis, Taylor en Brobbey ? Daar gaat Ajax weer. Gorter is passé, weg of verhuren in de winter.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal mee eens. Weer een flut trainer zonder toegevoegde waarde

boefje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het komt van het AD en die hebben het meestal mis

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou vuurwerk op het veld gaan gooien volgende wedstrijd .. Wat een wanvertoning was dat. Tijd om je club een keer te gaan steunen ipv alsmaar deze negatieve berichten te schrijven

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zei Van 't Schip in de persconferentie niet dat Ramaj voorlopig de nummer 1 is? Eerst maar eens afwachten of het AD het bij het rechte eind heeft. Ik verwacht het niet.

Profumo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En heeft t AD toch gelijk dan kun je je afvragen of vhS wel wat te vertellen heeft bij Ajax of dat zelfs anderen de opstelling bepalen momenteel??

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

O ja da's waar ook. Het AD is toch geen krant uit 020 ?

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop niet dat dit zo zou zijn. Ramaj doet het gewoon echt prima en denk niet slechter of zelfs beter dan Gorter. Maar we zullen zien

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ben je weer aardig. Schelden is een tekortkoming bij je opvoeding. Maar goed fijne dag man.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb jij het tegen mij King Jacobus ?

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elke trainer die Gorter opstelt wanneer je andere keepers voor handen hebt heeft het niet begrepen.

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nooit meer opstellen die Gorter, die kan er niks van. In de winterstop Olij halen.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het erg jammer dat Gorter weer terug komt. Ik vond Ramaj beter spelen dan Gorter. Van 't Schip moet het voor zichzelf en Ajax niet moeilijk doen maken daar we anders weer een terugval ervan kunnen krijgen. Mijn gevoel zegt dat Ramaj wel 15 procent (of toch meer ? ) beter is dan Gorter ! !

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van t Schip graaft zijn eigen graf met zijn spelers keuze en interessant gedoe. Gorter is een verkeerde keuze en ook Taylor ik voorspel geen winst tegen Heerenveen. Het begin van zijn einde.

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Feyenoord-supporter kan ik het alleen maar toejuichen dat Ajax-supporters niet blij zijn met de terugkeer van Jay Gorter, want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu een onzekere doelman onder de lat?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Flauw en kinderachtig Maister, ik zeg toch ook niet dat ik als Ajax-supporter en met mij de halve wereld ik die mispeer van een langzamerhand arrogant geworden Gimenez toejuich ? En laten we nou eerlijk zijn, wie wil er nu een spits die al 2 wedstrijden minder speelt en geen doelpunt maakt ? Slot aan zijn gezicht en mimiek te zien in elk geval niet. Laten we inhoudelijk en volwassen reageren dan blijft de sfeer hier acceptabel.

Harry Steijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Van 't Schip Groter op steld ! dan roept hij het op zich zelf af!

TDjack60
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom Ramaj weer op de bank zetten? Alsof Gorter de afgelopen wedstrijden die hij keepte nou z'n zekerheidje was?? Rämaj heeft ook al was het tegen Volendam heeft laten zien dat hij het verdient om in de basis te starten want tegen Volendam haalde hij wel de drie punten binnen en liet zien dat hij de investering die Ajax heeft gedaan waard is en Gorter heeft al zo veel kansen gehad en niet waard gemaakt en dan kijk je ook naar de ervaring die Ramaj mee brengt ten opzichte van Gorter.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen