Ziggo Sport geeft vlak voor Lazio - Feyenoord pijnlijk signaal af aan Sierd de Vos

7 november 2023, 20:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ziggo Sport heeft dinsdag onbedoeld een pijnlijk signaal afgegeven aan Sierd de Vos. De betaalzender repostte op X, voorheen Twitter, namelijk een negatieve post over de flamboyante voetbalcommentator.

Ziggo Sport Voetbal plaatste dinsdagmiddag op zijn Twitteraccount een ludiek filmpje van presentator Wytse van der Goot. Daarmee kondigde de betaalzender het Champions League-duel van Feyenoord van vanavond met Lazio aan. 

Artikel gaat verder onder video

Onder de desbetreffende Tweet reageerde een supporter van Feyenoord met de vraag of het duel door Ziggo Sport uitgezonden zou worden met De Vos ‘die commentaar geeft alsof die bij een crematie is’. Die tweet werd vervolgens gerepost door het account van Ziggo Sport, hetgeen tot grote hilariteit leidde door veel Twitteraars. De repost werd daarna weer snel ongedaan gemaakt door de betaalzender.

Feyenoord en Lazio spelen dinsdagavond in Stadio Olimpico tegen elkaar. Het duel wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal en RTL7. Twee weken geleden speelden Feyenoord en Lazio in Rotterdam al tegenover elkaar. Toen wist het elftal van trainer Arne Slot met 3-1 te winnen van de Romeinen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen