Ajax - AEK Athene op tv: hoe laat en op welke zenders is de wedstrijd te zien?

14 december 2023, 09:50
Foto: © ProShots

Ajax speelt donderdagavond de zesde en laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen AEK Athene. De Amsterdammers moeten winnen om de derde plek in de poule - en daarmee een vervolg in de Conference League na de winterstop - veilig te stellen. De wedstrijd wordt live uitgezonden, maar op welke zenders en hoe laat beginnen de uitzendingen?

Ajax - AEK op tv

De aftrap van het duel in de Johan Cruijff ArenA wordt om 21.00 uur verricht. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica, waar de voorbeschouwing zal beginnen nadat de wedstrijd tussen Legia Warschau en AZ in de Conference League (aftrap 18.45 uur) is afgelopen. ESPN-abonnees kunnen bovendien ook terecht op ESPN2.

Opstelling Ajax

Artikel gaat verder onder video

John van 't Schip kan tegen de Grieken geen beroep doen op de geschorste Steven Berghuis en de niet fitte Steven Bergwijn. Naar verwachting begint Kristian Hlynsson daarom als rechtsbuiten en mag Carlos Forbs starten op de linkervleugel. Daarnaast kiest de oefenmeester een verrassende aanvoerder: bij absentie van Bergwijn mag de 17-jarige Jorrel Hato de band dragen.

Verwachte opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Taylor, Akpom; Hlynsson, Brobbey, Forbs

Stand groep B

Alleen met een overwinning is Ajax zeker van overwintering in Europa. Bij elk ander resultaat houdt AEK de Amsterdammers onder zich en zit het Europese seizoen er dus op voor het elftal van Van 't Schip.

Olympique Marseille - 11 punten

Brighton & Hove Albion - 10 punten

AEK Athene - 4 punten

Ajax - 2 punten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen