Johan Cruijff Arena neemt massaal wraak op knipoog-Kroaat Vida

14 december 2023, 21:48
Foto: © Imago

AEK Athene-verdediger Domagoj Vida (34) kent een ongelofelijk vervelende avond in de Johan Cruijff Arena donderdagavond in de Europa League. De knipoog-Kroaat heeft een verleden met Ajax, maar het lijkt erop dat de Amsterdammers donderdagavond op verschillende wijze revanche nemen op Vida.

Allereerst bij het tweede doelpunt van Ajax, waarbij Vida niet vrijuit ging en buitenspel ophief, waardoor Kenneth Taylor kon scoren. Bij de eerste goal keek hij vooral toe hoe Chuba Akpom kon scoren.

Artikel gaat verder onder video

Ook het publiek had het gemunt op de verdediger, die een aantal maal met een laserlampje in het oog geschenen werd vanaf de tribunes in het stadion in Amsterdam. Toen Vida vlak voor rust enigszins gemakkelijk op de bon ging, ging de Johan Cruijff Arena oook nog eens uit zijn plaat.

Daarnaast vocht Vida veel rechtstreekse duels uit met Brobbey, die de Kroaat een aantal keer knap naar de grond gewerkt kreeg. Sowieso was de spits van de Amsterdammers een plaaggeest voor Vida, op wie Ajax maar al te graag revanche zal willen nemen. Maar de Amsterdammers zijn gewaarschuwd: van de vier voorgaande ontmoetingen met Vida werd er geen enkele gewonnen (eenmaal gelijk, driemaal verlies).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat een zielige zooi hier zeg!! na 80 jaar zit het jullie nog steeds dwars dat deze VIDA jullie heeft genaaid???

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Als tie jouw zielige clubje zo had genaaid lag je nu nog te janken onder je eenpersoons bedje pannekoek

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen