PSV krijgt slecht nieuws over toptarget op transfermarkt

14 december 2023, 16:07
Foto: © Imago

PSV heeft Miles Robinson serieus op de korrel om op te pikken in de komende winterstop. De Amerikaanse verdediger is transfervrij, nadat zijn contract bij Atlanta United afgelopen is. Deze week verscheen hij echter op het trainingsveld bij FC Cincinnati, waardoor de Eindhovenaren moeten vrezen dat ze misgrijpen.

Mocht de voormalig club van Jaap Stam besluiten om Robinson vast te leggen, dan kan FC Cincinnati vanwege de reglementen van de MLS slechts een beperkt salaris aanbieden aan de 26-jarige verdediger. Robinson verdiende afgelopen seizoen naar verluidt een kleine anderhalf miljoen euro bij Atlanta United, daar waar hij bij Cincinnati slechts een fractie meer zou kunnen gaan verdienen.

Artikel gaat verder onder video

Dat kan voor PSV goed nieuws zijn in de onderhandelingen. Earnest Stewart benadrukte onlangs al dat Robinson wel degelijk in de picture staat bij PSV: "Hij staat al een tijdje op ons lijstje, samen met een aantal anderen, dus dat klopt", vertelde Stewart bij het programma Goedemorgen Eredivisie. De directeur voetbalzaken van PSV benadrukte echter dat Robinson niet de enige speler die PSV volgt om de achterhoede te versterken. "Er is contact geweest, maar niet alleen met hem. Ik heb met meerdere spelers contact, want dat is mijn baan."

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, dan wordt Robinson alweer de vierde Amerikaan die door Stewart naar Eindhoven wordt gehaald. Afgelopen zomer nam de lijstaanvoerder in de Eredivisie Sergiño Dest op huurbasis over van FC Barcelona en kwam Malik Tillman op diezelfde manier over van Bayern München. Bovendien telde PSV een bedrag van elf miljoen euro neer om Ricardo Pepi over te nemen van FC Augsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen