PSV moet serieus gaan vrezen wegens vertrekwens van Malen bij Borussia Dortmund

5 december 2023, 09:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Donyell Malen is ontevreden bij Borussia Dortmund en wil vertrekken bij de Duitse topclub, zo schrijft Sky Sports maandagavond. De Nederlander is van mening dat hij niet op de juiste positie speelt bij de geel-zwarten en kan rekenen op interesse vanuit het buitenland. De vertrekwens van Malen kan gevolgen hebben voor PSV.

De Duitse journalist Florian Plettenberg meldt maandagavond laat dat Malen al om zich heen aan het kijken is voor een nieuwe club. De razendsnelle aanvaller voelt zich niet compleet gelukkig bij Der Borussen, wat ook te maken zou hebben met zijn rol als rechtsbuiten. De international van het Nederland elftal heeft zelf duidelijk de voorkeur om als linksbuiten of als spits te spelen, maar trainer Edin Terzic kiest vaak voor een andere optie.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Plettenberg zou er vanuit de Premier League al wat interesse zijn voor Malen, die Borussia Dortmund een transfersom tussen de 30 en 35 miljoen euro zou moeten opleveren. In 2021 maakten de Duitsers een bedrag van dertig miljoen over naar PSV voor Malen,

Voor de Eindhovenaren is de vertrekwens van de Nederlander echter slecht nieuws, want onlangs werd bekend dat PSV-aanvaller Johan Bakayoko in beeld zou zijn bij Borussia Dortmund. Aangezien er met Malen een rechtsbuiten uit het Signal Iduna Park dreigt te vertrekken, kan het zomaar eens zo zijn dat BVB zich in spoedig in Eindhoven meldt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen