Ajax-supporters trekken uiterst pijnlijke conclusies na overwinning tegen Hannover 96

7 januari 2024, 15:15   Bijgewerkt: 7 januari 2024, 15:20
Foto: © Imago

Supporters van Ajax zijn niet te spreken over de wedstrijd die de ploeg van John van 't Schip zondagmiddag heeft voorgeschoteld tegen het Duitse Hannover 96. Fans van de huidige nummer vijf van de Eredivisie zagen Ajax, ondanks goede goals van Brian Brobbey en Steven Bergwijn, bedroevend voor de dag komen (2-1 winst).

"Wat een matige pot was dit weer zeg", zegt een supporter van de Amsterdammers op sociale media. "Bedroevend niveau, geen enkel zicht op een betere tweede seizoenshelft", schrijft een ander. Die mening wordt gedeeld door veel Ajax-supporters, die een zelfde soort geluid laten horen onder een bericht op de socials van de Amsterdamse club:  "En we vallen weer terug in de patronen van afgelopen seizoenshelft. Er zit helemaal niks in, geen enkel idee, een tempo waar een slak nog van schrikt", schrijft een supporter, die bijval krijgt van een ander: "Tweede helft was KKD-niveau."

Artikel gaat verder onder video

Ondanks dat Ajax in de ogen van de supporters slecht voor de dag kwam, tankte de ploeg van John van 't Schip wel vertrouwen door Hannover 96 te verslaan. Dat kon Ajax goed gebruiken, na de beschamende resultaten voor de winterstop tegen Hercules (3-2 verlies) en thuis tegen PEC Zwolle (2-2). Volgende week zondag hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De supporters moeten hun ongenoegen maar duidelijker aan het bestuur van Ajax kenbaar maken.

martienis
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat is die berghuis toch slecht hij denkt zelf dat hij goed is maar als je zo in deventer speeld verlies je gewoon Wat een traag tempo zeg Het beste is berghuis verkopen zit geen enkel spirit drive in

Dennis Kroon
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Heerlijke Pot gezien. Het geluk kan niet op. En de beker was voor alle zekerheid al geschonken aan de echte clubs van Nederland. prachtjaar dit 😎

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Er moet echt een grote schoonmaak aan de top aan te pas komen wil dit zooitje nog kans maken op europees voetbal volgend seizoen.

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wij de supporters moete zéér hard in de tegenaanval gaan bij bestuur, directie en commissie van Ajax daar ander géén vooruitgang zal worden geboekt. Nu de actie ondernemen ! ! !

Bassie1234
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Misschien dat 'lucky' Ajax zijn geluk maar eens elders moet gaan zoeken. We hebben onze buik hier wel vol van gelukszoekers

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen