Bas Nijhuis onder vuur van Maarten Wijffels om zeer apart moment tijdens warming-up bij Ajax

22 januari 2024, 21:05   Bijgewerkt: 22 januari 2024, 21:33
Foto: © Imago

Maarten Wijffels vindt het vreemd dat Bas Nijhuis er tijdens zijn warming-up voor kiest om selfies te maken met voetbalsupporters in het stadion. De arbiter gaat voorafgaand aan zijn wedstrijden regelmatig met fans op de foto en deed dat zondag ook voor aanvang van het duel van Ajax tegen RKC. Het zorgt voor verbazing bij de journalist.

"Dit is toch wel apart", schrijft Wijffels onder een bericht waarop een foto van Nijhuis met een aantal supporters te zien is. De journalist van het Algemeen Dagblad, die het eens is met een voetbalsupporter die de arbiter op X een rare man noemt, vindt dat Nijhuis minder op de voorgrond moet staan: "Waarom een scheidsrechter überhaupt zo op de voorgrond moet is mij een raadsel. Stel dat Brobbey zegt: kom, ik ga tijdens het warmlopen lekker selfies maken", beargumenteert Wijffels zijn punt.

Artikel gaat verder onder video

Wijffels vindt dat een scheidsrechter altijd zo onopvallend mogelijk moet blijven en vindt dat het maken van selfies voor een wedstrijd, zoals Nijhuis bij veel voetbalwedstrijden doet, er niet bij hoort: "Hij gaat een wedstrijd leiden van voetballers. Het draait niet om hem", besluit de journalist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het is maar net hoeveel je er zelf achter wilt zoeken/last van hebt...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen