Lecce maakt haast met Dilrosun: dit aanbod zou Feyenoord in beraad hebben

3 januari 2024, 20:49
Foto: © Imago

Het Italiaanse Lecce maakt serieus werk van de komst van Feyenoord-aanvaller Javairô Dilrosun. De nummer dertien van de Serie A hoopt de Rotterdammers volgens Italiaanse media te verleiden tot een verhuur met optie tot koop.

Eerder op de dag maakte 1908 al melding van de interesse van de Italianen. Lecce zou echter alleen willen huren, waarbij Feyenoord in zou zetten op een definitief vertrek van de oud-speler van Hertha BSC en Girondins Bordeaux. Dilrosun zelf zou zijn jawoord al aan Lecce hebben gegeven, zo weet Sky Sport Italia te melden.

Artikel gaat verder onder video

De Italiaanse club hoopt dat Feyenoord wél akkoord wil gaan met een verhuurperiode van een half seizoen met optie tot koop. Die zou inhouden dat Dilrosun aan het eind van het seizoen voor 3 miljoen euro definitief de overstap zou kunnen maken. Volgens de zender staan Feyenoord en Lecce 'continu in contact' over de deal en vorderen de gesprekken inmiddels gestaag.

Dilrosun staat sinds de zomer van 2022 onder contract in De Kuip, nadat Feyenoord 4 miljoen euro voor hem betaalde aan het Duitse Hertha BSC. In zijn eerste seizoen droeg hij met vijf goals en vijf assists in 31 wedstrijden bij aan het winnen van de landstitel. Dit jaar doet trainer Arne Slot echter veel minder beroep op de enkelvoudig Oranje-international. Dilrosun kwam vooralsnog maar acht keer (voornamelijk als invaller) binnen de lijnen, maar had met een fraaie assist wel een belangrijk aandeel in de late overwinning op FC Volendam in de voorlaatste competitiewedstrijd voor de winterstop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

2 mi;joen per direct en een strik er omheen, 3 miljoen er bij en onmiddelijk Manhoeff oppikken bij Vitesse, maar er is wel een probleem, de Feyenoord motor hapert veel te lang heeft dezelfde snelheid als de regering in den Haag dus gaan buitenstaanders er mee van door

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen