José Mourinho heeft beet en voegt per direct een Nederlander toe aan selectie AS Roma

5 januari 2024, 12:06
Foto: © ProShots

Dean Huijssen (18) maakt het huidige seizoen op huurbasis af bij AS Roma, zo weet Fabrizio Romano te melden. Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist is er een akkoord tussen Juventus en de Romeinen, waardoor Huijssen spoedig zijn handtekening kan gaan zetten onder een contract bij de tegenstander van Feyenoord in de Europa League.

Huijssen leek de afgelopen periode hard op weg om naar het Italiaanse Frosinone te gaan, maar AS Roma poogde daar een stokje voor te steken. Met succes, want de Romeinen wisten de 18-jarige Amsterdammer te overtuigen om de stap naar de nummer zeven van de Serie A te zetten. Het was enkel en alleen nog wachten op een akkoord tussen Juventus en AS Roma, maar dat is er nu ook. 

Artikel gaat verder onder video

De centrumverdediger zal snel aansluiten bij de ploeg van José Mourinho, waar hij meer minuten hoopt te gaan maken dan bij Juventus. De Oude Dame heeft wel vertrouwen dat Huijssen in de toekomst ook succesvol kan zijn in het zwart-wit van de club, waardoor het contract van de verdediger tegelijkertijd met zijn huurtransfer is verlengd. Huijssen ligt nu tot 2028 vast, maar zal het komende jaar uitkomen voor AS Roma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Dus AS Roma wordt steeds sterker !?!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hier gaat Feyenoord niet slechter van slapen !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen