'Dean Huijsen heeft duidelijke voorkeur: Juventus kan binnen 24 uur laatste bod verwachten'

4 januari 2024, 22:59
Foto: © Imago

Als het aan Dean Huijsen ligt, maakt hij het huidige seizoen op huurbasis af bij AS Roma. Zijn huidige werkgever Juventus heeft weliswaar al een akkoord met Frosinone over een tijdelijke overgang, maar de Nederlander zijn voorkeur gaat uit naar de formatie van coach José Mourinho. De verwachting is dat AS Roma in de komende 24 uur een laatste bod indient.

Dat meldt Fabrizio Romano donderdagavond althans. De tijdelijke overgang van Huijsen naar Frosinone leek al in kannen en kruiken. De huidige nummer veertien van de Serie A bereikte vorige maand al een akkoord met Juventus over een transfer op huurbasis, maar AS Roma wil daar dus nog een stokje voor steken. De opponent van Feyenoord in de tussenronde van de Europa League hoopt deze week nog tot een akkoord te komen met de Oude Dame over de Nederlander.

Artikel gaat verder onder video

Huijsen zelf dringt er bij Juventus op aan om een tijdelijke overstap naar de huidige nummer zeven van Italië mogelijk te maken. Volgens Romano is het wel de bedoeling dat de verdediger eerst zijn handtekening zet onder een nieuw contract in Turijn. Zijn huidige verbintenis bij Juventus loopt tot de zomer van 2027. Huijsen verruilde de jeugdopleiding van Málaga in de zomer van 2021 voor die van Juve. Hij doorliep een aantal jeugdelftallen, alvorens op 22 oktober jongstleden zijn debuut te maken in de hoofdmacht. Huijsen mocht een klein kwartier meedoen in de topper bij AC Milan (0-1). Hij kwam nadien niet meer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Als Mourinho goeds in een speler ziet dan is het ook goed, zo werkte hij heel perfect met Wesley Sneider en won met hem de CL. Mourinho is een mens om op te schieten, maar hij is een vakman op zijn manier.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen