Ongelooflijk klunzige actie Vlap in De Kuip: 'En dat met al zijn ervaring...'

28 januari 2024, 15:11
Foto: © ESPN

FC Twente dacht zondagmiddag op voorsprong te komen tegen Feyenoord, maar een doelpunt van Michel Vlap werd afgekeurd vanwege buitenspel. De 26-jarige middenvelder zal schrikken als hij de beelden terugziet.

De bezoekers uit Enschede kwamen in de 28ste minuut plots met twee man op Justin Bijlow af. Joshua Brenet werd vanaf de eigen helft gelanceerd en legde in het Rotterdamse strafschopgebied de bal breed op Vlap, die simpel afrondde.

Artikel gaat verder onder video

Tot verbazing van Vlap stak de grensrechter de vlag in zijn lucht. De VAR had vervolgens weinig tijd nodig om te oordelen dat er inderdaad sprake was van buitenspel. Wat bleek? Vlap stond voor de bal (en dus buitenspel) toen hij werd aangespeeld door Brenet.

"Met al die ervaring die Vlap heeft, is dit toch wel ongelooflijk klunzig gedaan. Het is eigenlijk het enige wat hij moet doen: achter de bal blijven", aldus ESPN-commentator Vincent Schildkamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Voor de uitslag was het een spannende wedstrijd. De 2e plaats is nog niet vergeven. Petje af voor het gehavende Twente, Feyenoord veel in balbezit maar kon er niets mee. Feyenoord had gezwijnd: kans van Drost en de stommiteit van Vlapdrol.Twente strategisch en tactisch sterker. Is Oosting toch beter dan Slot ? De uitslag is gunstig voor PSV en Ajax. Nu zaterdag Ajax sportieve wraak op PSV nemen, dan blijft de voorsprong toch 9 unten op Feyenoord en Ajax komt steeds dichterbij. Mooi voetbalweekend voor de pauperclub uit Amsterdam. Unnerstahl held.

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Correctie Drost moet zijn Daan Rots, foutje bedankt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen