Peter Bosz wil in slotfase van transfermarkt Nederlandse verdediger toevoegen aan selectie

28 januari 2024, 17:50   Bijgewerkt: 28 januari 2024, 22:22
Foto: © Imago

PSV hoopt in de laatste dagen van de transfermarkt Jeremiah St. Juste terug te halen naar Nederland, zo weet PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zondagavond te melden. Volgens de journalist willen de Eindhovenaren een poging wagen om de centrumverdediger op huurbasis van Sporting Portugal naar het Philips Stadion te halen.

Elfrink schrijft dat St. Juste in de zomer ook al in beeld was bij PSV, zoals FCUpdate presentator Mounir Boualin destijds ook wist te melden. Een transfer is er toen niet van gekomen, maar nu zijn de Eindhovenaren opnieuw geïnteresseerd. Dat heeft er mee te maken dat André Ramalho momenteel niet beschikt over een directe concurrent in de defensie van PSV.  Armel Bella-Kotchap is nog steeds geblesseerd en volgens Elfrink is het nog niet duidelijk wanneer de verdediger weer terugkeert bij de selectie van PSV.

Artikel gaat verder onder video

St. Juste was ook een periode geblesseerd, maar is inmiddels weer fit. In de aankomende dagen zal duidelijk moeten worden of een deal haalbaar is. Er is in ieder geval haast bij geboden voor PSV, dat deze transferwindow niet concreet leek te gaan worden voor (defensieve) versterkingen. Mogelijk hebben de blessures bij de Eindhovenaren de gedachten van technisch directeur Earnest Stewart veranderd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen