PSV grijpt definitief naast belangrijk transfertarget: beoogde aanwinst tekent elders

3 januari 2024, 17:07
Foto: © PSV

Miles Robinson gaat definitief niet naar PSV. De 26-jarige Amerikaanse verdediger maakt volgens MLS-insider Tom Bogert de overstap naar FC Cincinnati. De Eindhovenaren hadden Robinson sinds afgelopen zomer op de radar.

Robinson beschikte over een transfervrije status, nadat zijn contract bij Atlanta United FC na zeven seizoenen ten einde was gekomen. PSV, dat de verdediger al langere tijd volgde, kreeg een aantal weken geleden al slecht nieuws te verwerken, toen Robinson opdook op het trainingsveld van Cincinnati.

Artikel gaat verder onder video

 "Er is contact geweest, maar niet alleen met hem. Ik heb met meerdere spelers contact, want dat is mijn baan”, sprak PSV-technisch directeur Earnest Stewart bij het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Door de naam van Robinson kan door berichtgeving van Bogert een streep. De Amerikaan speelde afgelopen zeven seizoenen bij Atlanta.

Bij PSV kon Robinson mogelijk de vierde Amerikaanse speler worden. Sergino Dest, Ricardo Pepi en Malik Tillman beschikken ook al over de Amerikaanse nationaliteit bij de koploper van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen